Filtriranje

MS brand je nastao 2003. godine kao privatna robna marka tvrtke M SAN Grupa d.o.o. U svom asortimanu objedinjuje proizvodnju i prodaju perifernih uređaja, kućišta, napajanja, notebook dodataka i kablova. Nudimo kvalitetne proizvode modernog dizajna koji korisnicima donose osjećaj zadovoljstva i daju odličnu vrijednost za uložen novac.

RAZVOJ BRANDA

Sjedište M SAN Grupe unutar koje razvijamo MS brand nalazi se u Zagrebu gdje su smješteni komercijalni i marketinški timovi. Logistički i administrativni odjel, kao i odjel kontrole kvalitete nalazi se u kineskim gradovima Dongguanu i Hong Kongu. Tim kontrole kvalitete broji deset inženjera koji nadziru razvoj svakog proizvoda.  Oni osiguravaju da sva roba prije izlaska iz tvornice zadovoljava postavljene standarde kvalitete.  

TRŽIŠTA

MS brand uspješno posluje na tržištima Hrvatske, ali i Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Kosova i Makedonije. Osluškujući potrebe kupaca na europskom tržištu u idućem periodu imamo u planu proširiti distribuciju i prodaju u zemlje diljem EU. Sukladno razvojnim planovima 2020. godine MS mijenja svoj vizualni identitet i definira tri skupine proizvoda prilikom čega je svaka skupina dobila svoju prepoznatljivu boju.

U procesu rebrandinga promijenjeni su i nazivi svih proizvoda te su postavljene brojevne kategorije  1, 3, 5, 7 i 9. Dok kategorija 1 predstavlja najjednostavnije i cjenovno najpristupačnije proizvode, kategorija 9 objedinjuje sve najkvalitetnije proizvode iz MS asortimana.

HOME & OFFICE

Identitet Home & Office kategorije proizvoda komunicira se kroz tirkiznu boju, a objedinjuje miševe, slušalice, web kamere, notebook dodatke te druge proizvode iz računalne periferije koji su namijenjeni za uredsku i kućnu upotrebu.

GAMING

Uvidjevši vrtoglav rast i interes za gaming industriju, MS kao brand konstantno radi na unaprjeđenju svog gaming asortimana. Gaming asortiman proizvoda komuniciran je kroz specifičnu narančastu boju. Unutar ove kategorije nudimo kućišta, miševe, slušalice, podloge i druge proizvode koji zadovoljavaju potrebe gaming rekreativaca, ali i naprednijih igrača.

SOUND

Sound linija proizvoda objedinjuje različite modele zvučnika i Bluetooth slušalica proizvedenih u skladu s najnovijim tehnologijama. Sama linija prepoznatljiva je po žutoj boji koja simbolizira energiju, sreću i pozitivu koja se često povezuje sa slušanjem glazbe.

Predani smo kontinuiranom unapređivanju i razvoju novih proizvoda i kategorija te bilo da se radi o gaming asortimanu, uredskoj ili audio opremi želimo Vam ponuditi proizvode koji donose osjećaj zadovoljstva, svakodnevicu čine ljepšom i daju najbolju vrijednost za uložen novac.

Usporedi
0